Diablo 4

Най-страшният бос на Diablo 4 е причинил 2% от всички смъртни случаи на играчи

Вдигнете ръката си, ако Касапинът ви е заклал в Diablo 4. Аз също и, според скорошна инфографика от Blizzard, ние сме милиони.

През първата седмица след старта на Diablo 4 (включително ранен достъп), 5,8 милиона играчи бяха разкъсани от един от най-емблематичните босове на Diablo. Касапинът ще се появи по всяко време във всяко подземие и ще ви преследва, докато вие (или някой от вашата група) умрете. И тъй като трудността на врага се мащабира до вашето ниво, големият винаги е заплаха.

От общите смъртни случаи на играчи в Diablo 4 (минус PvP смъртните случаи), The Butcher е отговорен за 1,8% от тях. Той не е Uber Lilith, но е на второ място в списъка със заплашителни битки с босове в Diablo 4.

Статистиката на Blizzard няма достатъчно информация, за да разбере дали той е най-смъртоносният бос в играта, но не бих се изненадал, ако носи тази титла. Касапинът не се интересува какво ниво сте или колко сте подготвени; той ще се появи когато пожелае. Ако не е най-смъртоносният шеф, със сигурност е най-страшният.

Касапинът отглежда играчи от Diablo 1 през 1997 г. Можете да го чуете да ръмжи „fresh meat!“ във всяка основна игра на Diablo, с изключение на Diablo 2. Той не се е променил много през тези 26 години от дебюта си. В Diablo 4 той може да изпрати верижна кука и да ви придърпа близо до себе си и може да атакува вас за огромни щети. Той е особено умел в смачкването на класове от дистанция като Sorcerers, които статистиката на Blizzard също разкрива, че е най-популярният клас в играта.

Твърдите играчи, които поемат риска да загубят героя си за постоянно при смърт, могат да спечелят специално постижение, ако го победят. Ако играех на хардкор, просто щях да го заклещя в сандък или колона, защото последното нещо, което искам, е да се бия честно с този глупак.