lg-televizor-restorebg

Какво е смарт телевизор

lg-televizor-restorebg

Смарт телевизорите на базата на Андроид или т.н. Android TV вече са доста разпространена техника у нас и предоставят значително по-разширена функционалност от стандартната. Нека видим според онлайн магазина Restore.bg с какво се отличават, защо са толкова предпочитани днес и техните цени!

Какво е смарт телевизор

До голяма степен Android TV са със сходни на компютрите функционалности. Притежават процесор, графична карта, оперативна и постоянна памет за съхранение на данни. За ефективното взаимодействие с тази техника е предвидена специална операционна система, която в повечето случаи е Android TV на Google

 

В същото време, на външен вид по нищо не се различават от обичайните съвременни LCD телевизори. Върху дистанционното обикновено има подобие на тъчпада при лаптопите, с който движите екранната стрелка и задавате различни команди или въвеждате текст.

Какви функционалности имат андроид телевизорите

Благодарение на това, че подобна техника има вградена операционна система Андроид, този тип Smart TV имат невероятни функционалности. Смарт телевизорите позволяват инсталирането на допълнителни външни приложения. Могат да се използват за гледане на клипове или филми, плейъри за слушане на музика, игри или месинджъри за водене на кореспонденция. Smart TV притежават още собствен браузър за сърфирането във всякакви уеб-сайтове, дори и в социалните мрежи.

 

Обикновено, Android TV пристигат с предварително инсталиран YouTube, което Ви позволява веднага да започнете да гледате клипове от цял свят. Също, със Smart TV и Андроид, Вие получавате функционалности, като изтегляне на филми, музика, снимки, клипове и тяхното преглеждане на големия екран.

Какво представлява LED технологията

Голяма част от съвременните Андроид базирани смарт телевизори и всяка подобна техника притежават LED технологията във вид на задно осветление. Тя е базирана на отделни светодиоди с червен, син и зелен цвят (RGB), позволяващи да се постигне максимално качество на цветопредаването и контрастност на картината. Нейното използване позволи на производителите, освен значително да подобрят цялостната картина, да направят своята техника по-икономична и по-тънка от когато и да било.

Откъде да го закупим

Защото продуктовата гама в онлайн магазина Restore.bg се състои изцяло от Smart TV и Android TV демонстрационна техника. Те са използвани за изобразяване на реклами на различни събития или са били мостри на щандове. Въпреки това, смарт телевизорите са като нови, както на външен вид, така и във функционално отношение. Избирайки нас, в допълнение ще получите:

  • отлично и бързо обслужване;
  • безплатна връзка с оператори за съдействие, както при избора на Smart TV, така и при поръчката;
  • голямо разнообразие от разновидности и то на наистина отлични цени;
  • скоростна доставка до посочен от Вас адрес, благодарение на локалната ни складова наличност.